Dildoshow - Ekstra frækt stripshow
Endnu frækkere med et dildo show
Dildoshows – Ekstra frækt stripshow.

Skal du holde mandeaften eller måske herrelogeaften ? Hvorfor så ikke pifte et stripshow endnu mere op. Et dildoshow er det samme som et almindeligt stripshow, dog med en dildo i showet. Stripperen bruger den i sit show til at gøre publikum endnu vildere, og nogen af pigerne ornanere endnu i deres show (DOG er der ALDRIG seksuelle ydelser i et dildoshow, det er udelukkende show).

Skulle en stripper tage en gæst op, så lad stripperen bestemme farten. Nok se, men ikke røre. Det er som sagt før ikke alle der tilbyder dildoshow. Du kan se hvem der gør under pigernes profiler.

Det koster selvfølgelig lidt ekstra.

Må man ha et ekstra frækt show må man også være indstillet på at betale lidt ekstra, men det er det hele værd. Et dildoshow koster 3100 kr. Du kan tjekke vores samlede prisoversigt på alle ydelser her.

BOOK STRIPPER ELLER EVENTPIGE TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT GENNEM OS!!!

Og vi har ikke kun strippere men tilbyder også:

  • Eventpiger.
  • Topløs servering.
  • Sushi piger.
  • Sexet pokerdealer.
  • nummerpiger.
  • værtinder

Og meget meget mere. Under “Hvilken slags pige søger du” kan du finde længere beskrivelse af de services som pigerne tilbyder.

Alle pigerne tager et køre tillæg, så det er også en god ide at kigge under områder. Vi har delt landet op i 6 områder som er Sjælland, Fyn, Bornholm, Sydjylland, Midtjylland og Nordjylland. Det siger sig selv at en pige fra Sjælland er dyr at få til Nordjylland, men mange af pigerne turner rundt i landet, så nogen gange kan man være heldig. Ellers vælg en pige fra dit område.

Partydolls.dk er bureau og råder også over pigertilfesten.dk. Det er en del af Elsborg Events. Vi vil blive meget glade hvis i vil besøge os 🙂