Dobbelt Stripshow
Dobbelt Stripshow.

Hvis man er en “Big spender” og ikke kan nøjes med en stripper til sit arrangement, ja hvorfor så ikke få 2 strippere ud på en gang? Når man booker et dobbelt stripshow hos partydolls.dk får man dobbelt så meget show, men til mindre penge. Pigerne kender ofte hinanden og har derfor en god kemi, og vil levere et show dine gæster sent vil glemme.

2 piger eller 1 pige og en mand.

Eksempelvis til en julefrokost vil det da være fantastisk med 2 frække nissepiger, og selvom vi kun har piger på bureau, så er der nogen af pigerne som også tilbyder dobbelt stripshow sammen med en mandelig stripper – i jule tilfældet kunne han jo så passende være julemand. Der er naturligvis også masse andre shows end juleshow. Det kan man se under de enkelte pigers profiler.

Dobbelt stripshow med 2 piger
Kombiner dobbeltshow med dildoshow!

Man kan også gå skridtet videre og kombiner et dobbeltshow med et dildoshow, hvis pigerne tilbyder det. Man skal lige huske at tjekke de forskellige pigers profiler eller spørge os inden, da det ikke er alle piger der tilbyder dildoshows.

Masser kostumer at vælge imellem.

Pigerne har masser af kostumer som man kan vælge imellem. Eksempelvis: Bunnypiger, Armygirls, Stuepiger, Sexet sekretærer, Sygeplejersker m.f.

Uanset om det er strippere eller eventpiger så vil vores facebook og instagram profiler altid blive opdateret når vi får nye piger på bureauet. Desuden vil der også komme konkurrencer i ny og næ, hvor man kan finde flotte præmier. Så husk at hold øje med os på de sociale medier.

Er du stripper, eventpige eller model? Så kan du også en artist profil her på bureauet og få flere kunder. Send os gerne en mail med billeder og information om dig selv og lad os starte et samarbejde. Bliv partydoll her.