Nøgen selskab
Nøgent selskab???

Lyder det tosset? nej vel. Så vidt vi ved er der ikke nogen andre som tilbyder nøgen selskab – endnu! Ideen til det kom fra en film som hedder De unge år: Erik Nietzsche, hvor der netop er en nøgen pige med til et selskab (optagelse af en film). Pigen opfører sig fantastisk, selskabeligt og afslappet og vi mener at det kunne man godt overføre til en ydelse i den branche her. Når man kan lave topløs servering, er en helt nøgen pige lige så god en en ide.

Vi gentager lige en gang til:

Der er UDELUKKENDE tale om “nok se, men ikke røre”. Der er altså ingen seksuelle ydelser til salg på dette bureau og enhver overtrædelse fra en kundes side vil blive politianmeldt.

Nøgen selskab til dit arrangement
Bartender eller værtinde?

Du aftaler selv med pigen hvad hun skal lave. Om hun skal servere drinks og øl eller om hun måske “blot” skal være en del af festen og sidde og være social med dig og gæsterne.

Husk at sørg for lidt varme, så pigen ikke fryser.

Vær opmærksom på at hun højest sandsynligt har en bodyguard med, ligesom mange af de andre services ofte også anvender. Så ha et par sodavand eller en kop kaffe klar til ham også.

Vi skal gøre opmærksom på at denne service er meget ny og vi bestemmer ikke over hvilke services pigerne tilbyder, så se efter på deres profiler eller ring til os og spørg 🙂