Piger til partybussen
Piger til partybussen.

Partybusser er rullende diskoteker med bar, dans, stripper stang m.m. og det skal da selvfølgelig piftes op med piger til partybussen.

Mange af vores eventpiger og strippere er klar til at feste med jer i jeres rullende fest. De kan fungere som bartendere, opvartere og med god og fræk underholdning. I kan snakke med pigerne om de skal komme i specielle kostumer eller lingeri, og måske er der nogen af dem som også tilbyder nøgen selskab i forbindelse med fest i partybussen.

RING OG SPØRG OS!.

Smukke piger til partybusser
Lets get this party started!

Hvis man ønsker at det er en stripper der kommer og laver et show i partybussen er det ofte et krav at bussen holder stille under selve stripshowet. Det er af sikkerhedsmæssige årsager så stripperen ikke kommer til skade under selve showet.

Du kan leje en partybus her.

Se en video fra Copenhagen partybus her:
Se også:

Booking af smukke og søde piger til musikvideo produktion.

Det er ikke kun piger til partybusser som vi tilbyder på partydolls.dk. Vi er et bureau og vores strippere og eventpiger (som vi kalder partydolls) tilbyder mange forskellige services. Nogen af disse services er stripshows (både almindeligt, dobbelt stripshow eller dildoshow / XXX Show), Eventpiger som kan bruges til flyers uddeling, reklame kampagner, happenings, på messer eller ved receptioner m.m. Nummerpiger til eksempelvis en boksekamp/MMA fight, værtinder til fester og arrangementer og meget meget mere.

Under “Hvilken slags pige søger du” kan du finde alle de services der tilbydes, og listen vokser hele tiden. Vi håber du finder lige den pige du skal bruge, og booker igennem os. Vi sidder klar ved telefonerne og er klar til at hjælpe dig med at finde den eller de perfekte piger til dit arrangement.