Samarbejde med pigerne?

Er du bodyguard, chaufør eller fotograf? Hvorfor så ikke starte et samarbejde med partydolls pigerne?

Bliv bodyguard for strippere og eventpiger
Bodyguards
Bliv chaufør for strippere og eventpiger
Chaufører
Bliv fotograf for strippere og eventpiger
Fotografer
Bodyguards.

Vi ønsker at tilbyde stripperne og eventpigerne en mulighed for at være føle sig sikre når de er ude på jobs, for selvfølgelig er fleste kunder søde og venlige, men der kan være de her typer som ikke forstår at der er grænser, også i denne branche. Der kan være den fulde type som tror han lige må røre og ikke nøjes med at se på. Der kan være personer som ikke forstår at der er mange strippere som ikke ønsker man tager billeder og video når toppen og trusserne ryger af i et show. Der kan være personer som udtrykker sig verbalt overfor piger med en nedladende og uanstændig tone. Og her kan en bodyguard være en god ting for pigerne. Vi ved at mange af pigerne ofte har en ven eller kærester med som agere bodyguard, men det er ikke alle pigerne der har den mulighed, og her kunne de måske bruge dig i et samarbejde.

Chaufører.

Strippere og eventpiger har for det meste deres egen bil, men da deres jobs ofte kræver en del fysiske anstrengelser kunne det da være behageligt at få et pusterum under kørslen mellem de forskellige jobs. Det er her du måske kommer ind i billedet. Har du bil og kørekort, og kunne du sætte nogen timer af til at køre pigerne rundt i deres områder, så indgå et samarbejde med dem. Kunderne betaler benzin omkostningerne, og din løn kan du aftale med pigen eller pigerne du kører for.

Fotografer.

Strippere og eventpiger er jo “modeller plus” , og de skal altid bruge billeder og video. Så hvis du er fotograf og leder efter nye eller flere kunder, så er det en god ide at få en profil annonce her på partydolls.dk. Du kan enten kontakte dem selv og tilbyde dem et samarbejde, eller de kan kontakte dig.

Ansøg om at få en samarbejds profil her.

[contact-form-7 id=”683″ title=”andreartister”]