Stripper til fest.

Stripper til fest

En stripper til fest er altid god ide til underholdningen.

Uanset om det er til din ven´s polterabend, firmafesten, herreloge aften eller lign. vil en stripper sætte gang i festen.

Et stripshow tager som regl. 10-12 min.

Nogen piger har længere stripshow end andre, og der er også piger som tilbyder ekstra services såsom dildoshow eller body tequila.

På partydolls.dk kan du altid finde den perfekte stripper som passer til lige netop dit arrangement. Vi sidder klar ved telefonerne og venter på dit opkald.

Prisen på et stripshow er 2000 kr. (udover det skal man huske at indberegne kørsel og booking gebyr). Se vores samlede prisoversigt her.

Alle pigerne er professionelle og du er altid sikker på at få et fedt stripshow for dine penge. Du skal som kunde også huske at være professionel og behandle pigerne med respekt. Derfor er det altid en god ide at læse salgsbetingelser før du booker hos os.

Dildoshow eller dobbeltshow.

Stripper til din fest

Du kan også booke en ekstra fræk stripper til festen ved at vælge et dildoshow. Det kaldes også et XXX Show og der indgår en dildo i showet, hvor pigen leger med sig selv under showet, nogen kan sågar finde på direkte at onanere, men det er forskellige fra pige til pige. Du kan se på de forskellige profiler hvilke piger der tilbyder dildoshow.

Body Tequila kan ofte tilkøbes for 100-150 kr. pr stk. i forbindelse med et stripshow. Du kan ikke “bare” købe eksempelvis 5 body tequila og regne med at der kommer en stripper til fest og glade dage. Der skal bestilles et stripshow samtidig.

Du kan også være en “Big spender” og bestille et dobbeltshow. Så kommer der 2 strippere på en gang og de kender for det meste hinanden, så der er god kemi og derfor et fedt show i sigte.

Besøg også gerne vores partnere: Elsborg Events