Vi er en portal, ikke et bureau.

Partydolls.dk er lavet som et alternativ til strip bureauerne i Danmark. Vi er IKKE et bureau, men en annonce portal, hvor pigerne betaler et månedligt beløb for at have en annonce på portalen og kunder kan så komme i DIREKTE KONTAKT med pigerne. Vi tager ikke provision fra pigerne og derfor vil pigerne både tjene mere og kunne give deres kunder shows til en billigere pris hvis det er det de ønsker.


Væk med provisionen til bureauer.

Partydolls.dk har selv haft deres eget strip bureau og tog som alle andre bureauer ca. 15 % af hvert job som stripperne lavede, blot for at tage en telefon. Selvfølgelig er der brugt og bruges penge på at promovere både bureauernes hjemmesider og deres piger, men det gør vi også her på portalen. Vi tager blot ikke SÅ meget for det og vi leger ikke chef.

Partydolls.dk modtager ikke en del af pengene fra pigernes jobs, men blot et månedligt beløb for annonce plads og vi tvinger ikke vores piger til at kun være hos os, og vi ved at en del stripbureauer gør det i Danmark.

Et simpelt regnestykke.

Hos partydolls.dk betaler stripperen som sagt blot et månedligt beløb for at være på vores portal og kunder kan så komme i DIREKTE KONTAKT til pigerne. Et stripshow kostede dengang 1800 kr. og bureauet modtog altså 270 kr. pr show (svarende til 15 %). Med lidt simpel hovedregning kan man hurtigt se at det godt kan betale sig, da man ikke engang skal ha et job om måneden for at betale for sin annonceplads hos os.


Facts om strip branchen og bureauerne.

Bureauerne i Danmark tjener fedt på at være bookere for strippere og eventpiger. Og de er faktisk kun bookere og ikke managere. Vi har selv erfaring i branchen og vil her nævne ikke par facts om branchen og bureauerne.

  • Strippere har ofte 4-5 jobs på en aften og bureauerne tager 15 % af HVERT job. Det svare til 1350 kr. for en aften til bureauerne.
  • Bureauerne betaler ikke for chaufører eller bodyguards.
  • Bureauerne tvinger ofte deres piger til KUN at være hos dem, ellers får de ingen jobs.
  • Bureauerne kan finde på at sende en anden pige end hende du har bestilt. Det sker ikke hos partydolls.dk da du selv har haft kontakt med den pige du nu ønsker til dit event.